Nieuws | DOH trakteert op ijsjes!


Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.
De coronatijden vragen enorm veel van alle medewerkers in de zorg. Alle medewerkers van onze zorggroep hebben zich de afgelopen anderhalf jaar ingezet om alles draaiende te houden en alle patiënten te helpen. Zeker in het begin was het overstappen naar meer digitaal wel even wennen, nu is een digitaal consult of een vergadering via Teams niet meer weg te denken!
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken. Natuurlijk verliep dit ook niet vlekkeloos, ook in deze week waren er spoedgevalen, vaccinaties en covid-spreekuren waardoor de ijsjes even moesten wachten.

Via de diverse kanalen stroomden de enthousiaste reacties van de praktijken binnen, hier een kleine impressie van alle gezelligheid:Nieuws
stoppen met roken-training
stoppen met roken-training
Geplaatst: 8 september 2021
Op 13 oktober start er weer een groepstraining 'Rook vrij! Ook jij?' van Sinefuma om u te begeleiden bij het stop roken

Lees meer
Uitnodiging hart & vaat café
Uitnodiging hart & vaat café
Geplaatst: 8 september 2021
3e Online Hart-&Vaatcafé in het Catharina Ziekenhuis “Ritmestoornissen”

Lees meer
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer