Nieuws | Vacature Doktersassistent


Voor huisartsenpraktijk De Kleine Dommel in het centrum van Geldrop zoeken wij, liefst per direct, een doktersassistent voor in principe 3 dagen in de week. Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het, op basis van de door de patiënt verstrekte informatie, de patiënt zo spoedig en adequaat mogelijk te voorzien van de benodigde (medische) zorg. Afhankelijk van de hulpvraag handel je vragen zelfstandig af of verwijs je door naar huisarts of andere functionaris. Ook ben je werkzaam in de behandelkamer.

De praktijk
De praktijk bestaat uit vier praktijkhoudend huisartsen en heeft bijna 10.000 patiënten. Daarnaast werken er in de praktijk verschillende waarnemend huisartsen, POH’s en doktersassistenten. De praktijk is NHG geaccrediteerd en opleidingspraktijk. Voor meer gegevens over de praktijk zie https://dekleinedommel.dohnet.nl/.
De Kleine Dommel is onderdeel van zorggroep DOH. Zorggroep DOH is een innovatieve organisatie van ondernemende huisartsenpraktijken die in samenwerking met ketenpartners kwalitatief hoogwaardige eerstelijnszorg biedt aan circa 133.000 patiënten in de regio Eindhoven.

Functie-eisen
Je beschikt over een diploma doktersassistent;
Je bent een vriendelijk persoon die het fijn vindt patiënten en collega’s op weg te helpen;
Je bouwt met enthousiasme samen met ons mee aan onze praktijk.

Wij bieden
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Huisartsenzorg, salariering afhankelijk van werkervaring.
Een prettige werksfeer met een collegiaal en enthousiast team.

Dienstverband
Het betreft een functie voor in principe 24 uur met de voorkeur op maandag, donderdag en vrijdag. In eerste instantie voor de periode van een jaar, we hopen dat het uitmondt in een langdurige samenwerking.

Interesse?
Stuur zo snel mogelijk je brief en CV naar ablitterswijk@hadkd.nl ter attentie van op naar Andrea Blitterswijk-Verbraak (praktijkmanager). Bij vragen kan eveneens contact worden opgenomen met Andrea Blitterswijk-Verbraak 06-57403390.
Nieuws
stoppen met roken-training
stoppen met roken-training
Geplaatst: 8 september 2021
Op 13 oktober start er weer een groepstraining 'Rook vrij! Ook jij?' van Sinefuma om u te begeleiden bij het stop roken

Lees meer
Uitnodiging hart & vaat café
Uitnodiging hart & vaat café
Geplaatst: 8 september 2021
3e Online Hart-&Vaatcafé in het Catharina Ziekenhuis “Ritmestoornissen”

Lees meer
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer