Nieuws | Regel uw zorg eenvoudig online met de app MedGemak!


Daarnaast is het mogelijk een bericht naar uw zorgverlener te sturen met bijlage. Hoe gemakkelijk is dat?
MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Daarom dient u zich eerst aan te melden voor MijnGezondheid.net voordat u de app kunt registreren.
Ervaar de voordelen:

Veilig en snel inloggen
Koppel de app MedGemak eenmalig aan uw MijnGezondheid.net account en log vervolgens standaard in met een 5-cijferige code. Deze methode waarborgt de hoogste privacy-eisen en wet- en regelgeving.

Medicijnen
Bestel uw herhaalmedicatie gemakkelijk online via uw smartphone of tablet.
Dit scheelt u een telefoontje naar de assistente.

Inneemwekker
Het tijdig en zorgvuldig innemen van uw medicijnen is erg belangrijk voor uw gezondheid. De handige inneemwekker van MedGemak helpt u hierbij. U stelt eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen.

Afspraken
Maak online een afspraak met uw huisarts of praktijkondersteuner. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail ontvangt u bevestiging en herinnering van de afspraak.

Bericht sturen met bijlage
Heeft u een vraag over bijvoorbeeld een bepaalde lichamelijke klacht of over het gebruik van uw medicatie? Stel u vraag dan aan uw huisarts of apotheek via MedGemak. Bent u ongerust over een verdacht plekje of kunt u uw vraag lastig omschrijven? Stuur dan een foto mee. Via MedGemak kan dit op een betrouwbare en veilige manier. Momenteel is het mogelijk om foto’s en documenten als bijlage te versturen vanaf een IOS-apparaat. Met een Android apparaat heeft u nu alleen de mogelijkheid om een live foto te maken. Het selecteren uit de galerij is momenteel nog niet mogelijk. Wij streven ernaar dit zo snel mogelijk voor u beschikbaar te stellen.

Nieuws
ZOUT workshop dinsdag 24 september
ZOUT workshop dinsdag 24 september
Geplaatst: 26 augustus 2019
Verrassende weetjes en fijne tips om te minderen met zout.

Lees meer
stoppen met roken-training
stoppen met roken-training
Geplaatst: 26 augustus 2019
Op 15 oktober start er weer een groepstraining 'Rook vrij! Ook jij?' van Sinefuma om u te begeleiden bij het stop roken

Lees meer
Regel uw zorg eenvoudig online met de app MedGemak!
Regel uw zorg eenvoudig online met de app MedGemak!
Geplaatst: 19 april 2019
De MedGemak app helpt u bij het optimaal regelen van uw zorgtaken. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie. U kunt eenvoudig een online afspraak maken bij uw huisarts

Lees meer