Online diensten | Afspraak maken


Een afspraak maken kan op 3 manieren

LET OP: i.v.m. het coronavirus is het belangrijk dat de assistente de regie houdt over het spreekuur. Vandaar dat het tijdelijk niet mogelijk is om online afspraken te maken. Excuses voor het ongemak. 

1. Afspraak maken op Mijngezondheid.net

U kiest de datum en het tijdstip van uw voorkeur en de afspraak staat meteen in de agenda van uw huisarts genoteerd. 
Wilt u de afspraak verzetten? Ook dat is makkelijk zelf te regelen via MijnGezondheid.net

In principe is de afspraak voor één klacht. Hiervoor wordt 10 minuten gereserveerd. Heeft u meer klachten of verwacht u meer tijd nodig te hebben, kies dan voor een consult van 20 minuten, of maak telefonisch een afspraak.

Ook is een online afspraak niet geschikt voor spoedeisende klachten of bijvoorbeeld een chirurgische ingreep.

2. Online een afspraak maken

Via onderstaande knop kunt u rechtstreeks een afspraak maken zonder dat u eerst hoeft in te loggen bij mijngezondheid.net. Maar let op! In dit geval krijgt u geen bevestiging en/of herinnering van uw afspraak. Tevens is het niet mogelijk om deze afspraak zelf te verzetten of te annuleren. Wilt u deze mogelijkheden wel, dan kunt u er beter voor kiezen om in te loggen via mijngezondheid.net (zie stap 1).
Het is de bedoeling dat u uitsluitend bij uw eigen huisarts een afspraak maakt (indien u toch voor een andere arts kiest zal uw afspraak niet worden gehonoreerd)

3. Telefonisch een afspraak maken

Van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00 uur kunt u de assistente bereiken via telefoonnummer 040-2850167, u krijgt dan een keuzemenu: kies voor optie 3.


Nieuws en mededelingen
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal u dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Leuk ouder worden
Leuk ouder worden
Geplaatst: 1 juli 2020
Leren met LEV organiseert een training voor mensen die ouder worden en tegen veranderingen aanlopen Maandag van 10.00 – 13.00 uur start op 14 september in Geldrop

Lees meer
Eikenprocessierups
Eikenprocessierups
Geplaatst: 23 juni 2020
De eikenprocessierups is een rups die vooral in de maanden mei, juni en juli in sommige eikenbomen voorkomt. Contact met de brandharen kan klachten veroorzaken.

Lees meer